Veckobrev v.40

Hej på er!

Tack alla som kom på föräldramötet igår! Tack Kristina och Karin för gott fika!

Viktigt att veta från mötet:

  • Vi samlar in 50:-/barn och läsår till en klasskassa. Detta ska gå till diverse utlägg för att göra det så trevligt som möjligt för våra barn. Dessa pengar har fröknarna hand om. Ta med till skolan i namnat kuvert nästa vecka.
  • Vi sparar inga pengar varje månad till skolresan i trean, utan istället tar vi entréavgift mm vid olika framträdanden som klassen kommer att ha. Dessa pengar kommer klassföräldrarna att ha hand om.
  • Till  klassföräldrar och föräldrarådsrepresentanter valdes Lotta Eriksson (Wilma Er`s mamma) och Theresé Lindkvist (Agnes mamma). Nästa föräldraråd är 29/11. Hör gärna av er om ni har saker ni vill ta upp i god tid innan.
  • Anmäl frånvaro varje dag direkt på Dexter eller på tel. nr. 0380-649032.
  • Klass 1 kommer att ordna en familjekväll i samband med 1:a advent då vi bl a spelar upp ett julspel.
  • Vecka 43-48 kommer 2 lärarstudenter till oss i klass 1.

Nu har vi tagit klassfoto och ni kommer att få hem en påseendelapp med information från fotofirman i postlådan.

På fredagarna kommer vi att avsluta dagen på biblioteket. Vi följer barnen till fritids och till skolskjutsarna på Emåskolan. Övriga kan hämtas utanför biblioteket 13.30 (eller gå hem själva med föräldrars tillåtelse). Ni kommer att få med ett förbindelsekort hem att fylla i.  Sedan får barnen ett eget lånekort som alltid kommer att finnas på biblioteket.

Tors -fre, 13-14/10,  och mån-tis, 17-18/10,  kommer Pernilla att vara ledig. Marianne Lundvall vikarierar tors,  fre, mån och på tisdagen löser vi det med personal i huset.

V.41

mån:

tis:

ons:

tors: Pernilla ledig- Marianne vik

fre:  ma-läxa, läsläxa, idrott i sporthallen, Pernilla ledig-Marianne vik