Veckobrev v.48

Hej på er!

Då har vi börjat nerräkningen till julafton. Idag, torsdag 1/12, öppnade vi första ”luckan” i vår julkalender. Den består av julgranskulor som barnen har målat med Qr- koder på baksidan. Varje dag väntar en liten överraskning när vi scannar koden! Vi har också börjat läsa i en alldeles nyskriven julsaga med 24 kapitel som heter ”Jul på monsterhotellet” av Anna Hansson.

img_00341img_00361

Detta är våra lärarstudenters sista vecka (Jenni kommer att vara här några dagar nästa vecka också eftersom hon har några sjukdagar att ta igen). Det är två jätteduktiga tjejer vi har haft hos oss dessa veckor och vi önskar dem stort lycka till i framtiden!

På tisdag 6/12 är vi bjudna på Julvandring i Norra Sandsjö kyrka. Vårt program (1:ornas) måste börja kl. 8.30 så bussen går från Bodafors 8.15. Vi hoppas att det går att ordna så att alla ettor kan vara på skolan kl. 8.10 denna dag. Om det inte går får de barn som måste komma senare åka med förskoleklassen kl. 8.45.

v.49

mån:

tis:   skolan börjar 8.10, julvandring i Norra Sandsjö

ons:

tors:

fre:     ma-läxa,  läsläxa,  idrott i sporthallen,  biblioteket

img_00371

Trevlig andra advent önskar alla ormarnas och spindlarnas fröknar!