Veckobrev v.50

Hej på er!

Nu närmar sig jullovet och det märks att barnen är trötta! Vi varvar svenska- och mattearbete med ”juliga” saker som lära oss om traditioner, sång och pyssel.

Nästa vecka blir det inga läxor men barnen får med sig ett Läsbingo hem över lovet. Det är så viktigt att hålla i med läsningen så här i början och vi hoppas att detta ska motivera till mer läsning. Böcker får barnen välja själva, antingen från dem som redan finns hemma, låna nya på biblioteket på jullovet eller låna med sig en bok hem från klassrummet. Det viktiga är som sagt att alla läser så mycket som möjligt!!

Tyvärr är biblioteket stängt idag (fre 16/12) men vi avslutar som vanligt vid biblioteket efter idrotten.

På måndag börjar det en ny flicka i klass 1. Hon heter Ghazal och kommer från Aleppo i Syrien. Hon börjar i spindlarnas grupp. Vi vill också meddela att Mariam tyvärr slutar hos oss efter höstterminen. Hon ska flytta till Stockholm.

Meddelande från fritids:                                                                                                              Parkering:Vi vill förmedla att det inte är tillåtet att parkera på skolgården vid lämning och hämtning av era barn. Det är av säkerhetstänk eftersom det rör sig både många barn och vuxna på skolgården vid den här tiden. Parkering sker på parkeringsplatsen eller vid sidan av byggnaden mot Emåvallen till. Det går även att parkera på gatan fram till kl. 08:00 och efter kl. 14:00 ,då är man inte i vägen för skolskjutsar. / Fritidspersonalen

v.51

mån:  Föräldramöte angående PCB-sanering 18.00 i  Parkskolans matsal för dem som har funderingar/frågor

tis:

ons:  Pysseldag för alla åk. F – 3  (en stationer är ute så tänk på varma kläder)

tors:  Julavslutning i svenska kyrkan, barnen slutar 12.00 och bussarna går hem 12.20

 

Vi önskar alla en skön fjärde advent!