Veckobrev v.51

20161221_132112

Hej alla föräldrar och barn i ettan.

Så var då höstterminen avklarad och när vi ser tillbaka har era barn börjat en fantastisk resa in i kunskapen värld.  Då barnen börjar knäcka läskoden, har vi  fröknar en önskan att de läser mycket  under sin julledighet. Den här veckan har barnen fått med sig ett ”Läsbingo” som vi skrev om i förra brevet. Självklart får de läsa andra böcker , kanske är det så att jultomten kommer med ”hårda paket”.  Även matten är viktig därför har vi också lagt in tips (film) om hur man kan träna de viktiga tiokamraterna. Kanske finns det några sidor i matteboken som vi hoppat över som kan passa om någon får lite tid över.

Nyhet: För att underlätta lite för er föräldrar att ta del av vår klassinformation kan man nu om ni klickar här till  höger på bloggen,  prenumerera på vår blogg. Det innebär att ni får meddelande på mailen så fort det kommer ett nytt inlägg. Hoppas detta kan underlätta för er att komma ihåg att titta in på klassbloggen!

Till sist vill vi tacka er föräldrar för de fina julblommorna och för all stöttning under den här terminen. Nu ser vi alla fram emot en välbehövlig paus så ses vi igen tisdagen  den 10 januari (vanlig skoldag 8.30-13.30).

God jul och Gott nytt år önskar fröknarna i Ettan