Veckobrev v.1 och 2

Hej på er!

Då var julen över för den här gången! God fortsättning på det nya året! Hoppas ni alla kunnat få lite vila och samlat energi inför vårens utmaningar.

Vi hoppas också att alla barn hunnit läsa lite på jullovet och kanske kunnat fylla i några rutor i Läsbingot. Har man inte hunnit detta är det viktigt att göra en ”drive” med läsningen så snart som möjligt, det är så lätt att man går tillbaka om det blir för långt uppehåll så här i början!! Kom ihåg att ta med Läsbingot och eventuellt böcker som är lånade från klassrummet första dagen. Det är kul att kunna visa för oss fröknar och kompisarna vad och hur man har läst!

I förra brevet skrev vi om att man kan prenumerera på bloggen för att direkt få meddelande om att ett nytt inlägg har lagts ut. Det verkar som att detta bara går att göra på en dator annars ser man inte högermarginalen… Vi har kontaktat vår support och de skulle kolla vidare på detta men så länge kan ni bara skicka ett sms till oss fröknar så kan vi göra det åt er (om ni har ny eller har bytt mailadress måste ni skriva den också).

V.2

mån   kompetensutvecklingsdag, barnen lediga

tis       Skolstart!

ons

tors

fre       ma-läxa,  sv-läxa, idrott i sporthallen eller skridskor (vi meddelar i bloggen)

Vi ser fram emot att träffa alla barn igen!!

Nu kör vi!!

1483625946777-2051411638

Ha en riktigt skön helg så ses vi på tisdag!!

Pernilla & Yvonne