Veckobrev v.3

Hej på er!

Vad skönt det är med ”Vinter” igen. Eleverna har så mycket mer att göra på rasterna, vilket också gör att konflikterna blir färre…!

Nu har barnen övat på trollföreställningen för sista gången! På torsdag nästa vecka ska det bli så spännande att se vad de lärt sig tycker vi fröknar som inte har varit med. Vi åker in redan på morgonen för ett genrep. Bussen måste gå redan 8.20 så ni som inte har barn som går på fritids den morgonen, hjälp dem att komma i tid. Vi väntar in Grimstorpsbussen. Sedan ska 1:or och 2:or  från de medverkande skolorna i Nässjö få se en föreställning och vi åker tillbaka till skolan lagom till lunch. På kvällen är det er föräldrars tur att se föreställningen! Kom ihåg trollkläder! Svansar tillverkar vi i skolan.

Den här veckan har vi arbetat med problemlösning på matten. Vi har även tränat på att bedöma egna och andras problem efter en kriterielista. Barnen var jätteduktiga!

o

Under veckan har vi startat upp 2 nya teman i No/So. Hos Amanda pratar vi om hur det är att flytta, både inom och utanför ett land, ”Att flytta”och hos Yvonne och Pernilla pratar vi om hur vi alla ska må så bra som möjligt i skolan på olika sätt, ”Vara vänner”.

 

v.4

mån –

tis –

ons –

tors – Trollföreställningen ”Den förtrollade soltuban”, Obs! buss till Nässjö 8.20

Läs- och skrivläxa : kap 16 (s.91-95), ingen ma-läxa

fre –  Kompetensutvecklingsdag-eleverna lediga

Trevlig helg önskar fröknarna!