Veckobrev. 24

Hej!

Skolavslutning!! Oj, att en termin kan gå så fort. . .

Under terminens  sista skolvecka har det handlat om att göra klart i arbetsböcker, rätta upp arbetsblad och sedan sätta  ihop pärmen innan allt fick följa med hem.  Ni har säkert fått höra hemma att väskorna var ”så tunga”. Vi skickade också hem alla kläder/skor som barnen hade på sina platser. Saknar ni något så hör gärna av er till oss.

Klassrummen är nu tömda och i torsdags kom Monica och hämtade våra flyttkartonger för transport till skola 10. Hon fick köra flera gånger då fröknarna samlar på sig ganska mycket ”bra att ha saker”. Nu ska fröknarna bara packa upp allt nästa vecka.

Vi fröknar vill gärna att alla  barnen läser under sommaren . Många passade på att låna sommarböcker när vi var på biblioteket i onsdags.  Ni skulle sett hur de letade i hyllorna för att hitta någon spännande bok. Förhoppningsvis kommer diamantbokmärket alla fick vid skolavslutningen till stor användning under sommaren!😊

Tyvärr är bingel stängt över sommaren så vi har letat reda på en ny bra träningssida. Sök på Elevspel. se

På sidan hittar ni olika övningar i flera ämnen. Vi tycker ma, sv och tangentbordsträningssidan är lämpliga. Ni som inte har något konto kan pröva ändå och det går också bra om ni föräldrar skaffar ett konto till ert barn.  Det viktiga är att barnen håller sina kunskaper vid liv.

Till sist vill vi fröknar tacka för den fina sommarblomman och chokladen.

Vi vill också tacka er föräldrar för allt stöd under läsåret och vi  ser fram emot hösten då vi får träffa alla härliga orm- och spindelbarn igen. Ha en riktig skön sommar så ses vi igen 20 Augusti!🌞😎

Sommarhälsningar  från fröknarna