Veckobrev v.41

Hej på er!

Den här veckan har det varit uppställningar i subtraktion som har gällt på mattelektionerna! Nu gäller det bara att hålla isär de bägge algoritmerna. Övning på detta kommer i nästa veckas ma-läxa!

På svenskalektionerna har vi bl a arbetat i bookcreator och skrivit nya böcker till utvecklingssamtalen. Många kloka tankar har skrivits ner där under veckan…

Imorgon är det dags att redovisa våra grupparbeten om Bodafors! Engagemanget har varit stort under veckan och vi ser fram emot presentationerna!

Idag har alla gjort övningar i Magic i skolan. Vi hoppas det inspirerar till att jobba mer med Magic hemma! Håll utkik efter uppdragen!!

Imorgon är det också Josefins och Hannas sista dag hos oss. Vi hoppas att vi skickar med dem en positiv upplevelse av skolan och deras yrkesval. Vi önskar dem stort lycka till i framtiden!

Obs! Under de 2 nästkommande veckorna är det utvecklingssamtal. Vi kör igång redan på måndag så kolla upp era tider om ni inte redan gjort det. Hör av er med en gång om ni inte sett lappen med de tiderna ni fått!!

v.42

mån –

tis –

ons – eng läxa: ”The Magic key” + glosor

tors – långdag, mellanmål, idrott inne

fre – skrivläxa: skriva egen berättelse till bild, ma-läxa: additions- och subtraktionsuppgifter att räkna ut i räknehäftet, idrott inne

Ha en riktigt trevlig helg och njut av det fina vädret!

Hälsningar från oss i trean!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *