Veckobrev v.45

Hej på er!

Första veckan efter lovet snart avklarad och bara 6 veckor kvar till jullovet… Tiden går alldeles för fort! Hur ska vi hinna med allt?😉

Den här veckan har vi haft fokus på digital tid och problemlösning i matematiken. I svenskan har vi tränat på  återberättande texter när vi skrivit om höstlovet. Vi har även börjat titta närmare på faktatexter. Den här veckan har vi tittat på hur man kan ta hjälp av stödstrukturer som VÖL-diagram och tankekarta, nästa vecka blir det till att läsa och skriva egna faktatexter om djur. Vi fortsätter att arbeta med Bodafors förr och nu. Den här veckan handlar det om hur järnvägen blev så viktig för vårt samhälle. Titta gärna tillsammans på bilderna nedan och be era barn  berätta lite.

Nästa vecka ska vi på två spännande studiebesök, Dock- och leksaksmuseet och Hembygdens hus.

v.46

mån –

tis –

ons – eng-läxa ”Lot´s of fun” + glosor

tors – studiebesök till Dock- och leksaksmuseet och Hembygdens hus, ingen idrott

fre – Läs- och skrivläxa kap.10, Ma-läxa 7 (s.14-15), idrott

Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *