Veckobrev v. 50

Hej!

Ett stort tack till er klassföräldrar som fixade fika till luciafesten. Det var ett uppskattat inslag. Även dagens lussefirande gick riktigt bra och alla sjöng så taket nästan lyfte sig. Efteråt var alla kompisar från Emåskolan med oss på rasten, något som 3:orna upplevde som väldigt roligt. 

Nu ser vi  fram emot ett härligt jullov och de dagar som är kvar kommer vi att ägna åt att slutföra skoljobb som ligger i lådorna. Vi kommer också att prata om jultraditioner samt pyssla lite. På torsdag kommer vi att ha en pysseldag på Emåskolan. Vi ska vara både ute och inne. Skicka med en plåtburk till denna dag.

Sista skoldagen fredagen den 21 december samlas vi i skolan för att tillsammans tåga ner till Svenska kyrkan för att fira  julavslutning tillsammans med övriga klasser på Emåskolan. Efter det går vi tillbaka till skolan och myser. Vid 11-tiden äter vi lunch och sedan slutar alla eleverna kl. 12.00.

V.51

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: Engläxa – Bigger and bigger och A new clue + glosor

Torsdag: Ingen idrott, Pysseldag, glöm inte att ta med en plåtburk, 3:orna har långdag

Fredag:  Julavslutning, alla 3:or slutar kl. 12.00

Ha en skön tredje advent önskar vi i klass 3