Veckobrev v.4

Vilken härlig eftermiddag vi har haft! Alla barn var nöjda och glada och skridskoåkningen tog sig snabbt hos alla! Det får nog bli samma tid och plats nästa vecka! Isen på rinken här vid skola 10 har också spolats  första gång nu, så nästa vecka hoppas vi att vi kan åka här på rasterna.

Nu lämnar vi Koll på Matematik 3A och börjar i 3B på måndag. Vi har några moment som vi måste arbeta med innan vi börjar att repetera allt vi lärt oss. Redan nu kan man gå in på Bingel  och på ”Träna inför NP-matematik åk 3” på ön. 

Den här veckan har det handlat om lungorna och andningen på No´n och i svenskan har vi arbetat med j-ljudet.

mån –

tis –

ons – eng-läxa: ”Dino likes the jungle” och ”Teasing Mr Crocodile” + glosor

tors – långdag, skridskoåkning på idrotten, mellanmål att ta med till isen

fre – idrott i sporthallen, läs- och skrivläxa: kap 18, ma-läxa: läxbok 3B, läxa 1 + 8:ans gångertabell

Ha en trevlig helg alla önskar vi i klass 3!