Veckobrev v.14

Hej på er!

Ännu en skolvecka är slut och förhoppningsvis har vi en skön vårhelg framför oss. I vårt historiatema har vi nu kommit fram till den spännande forntiden! När vi inledde med en tankekarta om vad vi redan vet så blev både vi och barnen förvånade över hur mycket det var! Vilka spännande och kloka resonemang om hur det kunde varit vi fick höra! Men vi upptäckte också att vi har många frågor och mycket som vi vill lära oss. Jättekul!!

Svenskan har fått ligga lite på is den här veckan då fokus varit på Nationella prov i matematik. Vi har några prov kvar nästa vecka så läseboken och tillhörande arbete till den får ligga nere då också.

Nästa vecka, på onsdag, börjar simträningen i Nässjö för de som behöver träna mer. De elever det gäller får hem en lapp med mer info.

Vi är jättetacksamma om ni går in på webbadressen nedan och gör den här kommunenkäten!

V.15

mån –

tis –

ons –    eng-läxa ”A room, please” + glosor , simträning i Nässjö för de som fått hem lapp om detta

tors – långdag, mellanmål, idrott

fre – ma-läxa s.20 – 21, Påskfest – barnen får gärna klä ut sig!

Trevlig helg!