Veckobrev v. 15

Hej!

Så var det då dags för påsklov! Något de flesta längtat till då vi haft några intensiva veckor med NP . Nu ska vi fröknar sätta oss ner och sammanställa resultaten. Under maj månad kommer vi att erbjuda er alla samtalstider då vi samtalar om hur proven gick och vad barnen behöver arbeta vidare med. Vi återkommer med tider efter påsk.

Förövrigt har vi den här veckan fortsatt att prata om forntiden och då ”tittat” närmare på bondestenåldern. Ulrica har avslutat materialtemat och efter påsklovet fortsätter hon med ormar och spindlar.

Idag fredag har vi haft dinosaurieredovisning. Vilka fina presentationer de gjorde två och två inför sina klasskamrater. Vi har också hunnit med att påskpyssla och leka leken ”Vilken påskbild tänker jag på?”.

Eftersom läsläxan har fått vila under några veckor vill vi gärna att barnen läser lite på lovet. Vi skickar med ett läsbingo, kanske kan det sporra några.

Viktigt!!! Vill påminna om att skicka med Ipaden till skolan varje dag  och att den är laddad.

V.17

mån – fortfarande påsklov, annandag påsk

tis –

ons – bad för några, eng – läxa ”Send a text message” s. 62-63

tors – idrott för alla som inte var och simmade i onsdags, mellanmål

fre – idrott/bad för de som inte simmade i onsdags, ma-läxa s. 24-25

Nu tar vi påsklov och hoppas ni alla kan få lite skön ledighet över påsken!🐣🐣

Hälsningar från personalen i 3:an