Veckobrev v.17

Vilken fantastisk påsk vi fick! Hoppas ni alla har kunnat njuta av sol och värme 🌞🌞!

Den här veckan har vi jobbat med sannolikhet och lite problemlösning i matematiken. I svenskan har vi tränat på återberättande text genom att skriva om påsklovet. Vi fröknar känner oss riktigt stolta över elevernas välutvecklade texter!!

Nu har vi kommit fram till bronsåldern i vårt historia tema och det blir nog precis lagom att vi är klara med järnåldern innan vi åker till forntidsbyn! När det gäller klassresan till Ekehagens forntidsby den 8 maj så kommer vi att åka från Bodafors kl.07:30 och vara tillbaka igen ca kl. 17:00. Vi åker över Grimstorp och Nässjö på både hållen så det finns möjlighet att stiga på och av där. Hoppas att det går att lösa för alla annars får ni höra av er så får vi hjälpas åt. Mer info om skolresan kommer på bloggen och som lapp hem inom kort.

V.18

mån –

tis –

ons – 1:a maj, alla lediga

tors – långdag, promenad runt ekoslingan –  mer info kommer

fre – ingen idrott, ma-läxa : arbetsblad- sannolikhet, läs- och skrivläxa: kap 24(sista kapitlet) i Nyckeln till skatten, eng-läxa: On stage + glosor

Fröknarna och William önskar trevlig helg!!