Veckobrev v.35

Hej!

Nu är vi igång med skolarbetet på riktigt! I matte har vi bl a jobbat med begreppen färst, flest och lika många och i svenskan är det bokstaven O som gäller. I No har vi lärt oss om blåbär och även varit och plockat många dl tillsammans i blåbärsskogen.

Nästa vecka börjar vi med nya tvärgrupper för bl a idrotten. Istället för äpplen och päron är de nu grupp 1 och 2.  Grupp 1 har idrott på tisdagar och grupp 2 har idrott på torsdagar.Titta vilken grupp ditt barn är med i och när de ska ha med sig idrottskläder. Under september månad har vi idrott ute på Emåvallen. Ta med lämpliga idrottskläder, gympaskor och handduk. Tvål/schampoo behövs ej.

Vilka fantastiskt duktiga barn vi hade idag! De gick mer än en mil totalt!

Hoppas allt har gått bra med läxorna! Hör av er om ni har några frågor.

V.36

mån –

tis – idrott ute på Emåvallen för grupp 1

ons – läs och skrivläxa: kap 1 Monstret Olle (s.8-11 + läxboken)

tors – idrott ute på Emåvallen för gr 2

fre – ma-läxa: läxa 2 (s.4-5), H-boken hem för underskrift

Trevlig helg önskar vi i ettan!🤗