Veckobrev v.36

Hejsan!

Ännu en intensiv men rolig vecka till ända! Eleverna kämpar på som bara den med att läsa, skriva och räkna! Begreppen ”Hur många?”, lika många, färst och flest och bokstäverna Oo och Mm har tränats på alla möjliga sätt.

I måndags gjorde vi blåbärssaft och igår plockade vi lingon. Vi fick ihop nästan 3 liter, så vill ni plocka lingon i helgen så vet barnen vart ni ska gå!  Nya, roliga erfarenheter för många!

Äntligen kan vi börja använda dem, ipadarna!!🤗 Idag kommer de med hem efter skolan tillsammans med en laddare. Kom ihåg att de måste vara med till skolan varje och att de alltid ska vara laddade!

På torsdag nästa vecka springer vi Skoljoggen tillsammans åk. F – 3! Starten går kl 12.30 på Emåvallen. Ta med ombyte och handduk, alla duschar på Emåvallen efter loppet! Kom gärna och heja på era barn eller spring med oss!Detta innebär att den vanliga idrotten på tisdag/torsdag uteblir.

Vi samlar in en frivillig springslant till förmån för clowner utan gränser och årets tema ”Play för peace”. Skicka med till skolan under nästa vecka.

http://www.skolidrott.se/Arrangemang/Skoljoggen/Springslant/clownerutangranser

På fredag nästa vecka är det fotografering! Vi tar bara klassfoto i ettan (ej enskilda bilder).

V.37

mån – ta med h-boken till skolan

tis – svamppromenad för grupp 1

ons – läs- och skrivläxa kap. 2 ”Momman”

tors – svamppromenad för grupp 2,  Skoljoggen

fre – ma-läxa s. 6-7, h-boken hem för underskrift, fotografering

Trevlig helg önskar personalen i ettan!