Veckobrev v.51

Då var dagen här, när det är dags för ett välförtjänt jullov. Tänk vad mycket vi har lärt oss under första terminen i ettan!! Fantastiskt bra jobbat alla barn!! Tack också alla föräldrar för att ni stöttat era barn och för ett gott samarbete.

Kom ihåg att hålla liv i läsningen under lovet!! Vi skickar med ett frivilligt Läsbingo hem och alla barn har fått låna med minst en bok från klassrummet. Alla har även med sig läseboken hem som man kan gå tillbaka och träna läsning i.

Vi personal i klassen vill också tacka alla barn och föräldrar för de fina julpresenterna! Mycket uppskattat!!

Tisdagen den 7 januari är det kompetensutvecklingsdag och fritids är stängt. Vi börjar skolan igen onsdagen den 8 januari kl. 8.30 (nytt inlägg kommer på bloggen innan dess..).

Ha nu en jätteskön julledighet allihopa och ladda batterierna inför nya utmaningar i vår!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar vi i klass 1

🎄❄⛄🎄❄⛄🎄❄⛄