Veckobrev v.4

Hejsan!

Så roligt det var att läsa barnens skrivläxa den här veckan! De flesta skriver nu jättefina svarsmeningar!! För ytterligare träning får de gå tillbaka och komplettera om det saknas stor bokstav först eller punkt. I skolan tränar vi också på att skriva egna hela meningar!

I matten tränar vi denna veckan på de geometriska formerna cirkel, triangel, kvadrat och rektangel. Lite svåra ord att säga de här orden så träna gärna lite extra hemma…

Vi har upptäckt att det blir fler och fler som glömmer att ladda sina ipads hemma. Hjälp era barn att komma ihåg detta!

Idag fick de hem lappar med sina utvecklingssamtalstider. Kolla upp när ni fått er tid och prata med era barn en stund om skolan innan ni kommer på samtalet: Hur trivs de? Vem leker de med på rasterna? Vad brukar de leka? Hur är det på lektionerna? Får de arbetsro? Får de den hjälp de behöver? Vad är svårt? Vad är lätt? osv…

v.5

mån –

tis – idrott: grupp 1

ons – läs- och skrivläxa: ”Hur kunde du? kap 14 (s.61-64)

tors – idrott: grupp 2

fre – ma-läxa: arbetsblad, h-boken hem för underskrift

Trevlig helg önskar vi i ettan!