Hej på er alla föräldrar och barn som ska börja 3:an! 🌞🌞🌞

Äntligen är det dags! På tisdag träffas vi i skolan igen! Hoppas att ni har längtat lika mycket som oss! Vi ska lära oss massor och roligt ska vi ha också!!

Vi som jobbar i trean är Pernilla, Anki, Thomas, Ulrica, Hannah och Henrik. Pernilla och Anki är mest knutna till spindlarna, och Thomas och Ulrica är mest knutna till ormarna.

Vi träffas på tisdag kl. 8.20 på skolgården för invigning av höstterminen och vi slutar enligt ordinarie tid kl 13.30.

Nytt för i år är att vi vill att ni använder Tieto för att kontakta oss. Här meddelar ni frånvaro, ledighet och all övrig information. Vi kommer inte att vara nåbara på telefonen under skoltid.

Nytt ämne i trean är slöjd. Den är på Parkskolan på onsdagar (grupp 1) och torsdagar (grupp 2). I klass 3 är det två idrottstillfällen per vecka. Alla har idrott på måndagar och det andra tillfället är onsdag (grupp 2) och fredag (grupp 1). Första veckan kör vi utan ombyte och sedan blir det utegympa hela september med ombyte.

Torsdagar är långdag och vi slutar kl 15.20. Den här dagen behövs ett mellanmål. Detta behöver vara ett mellanmål som kan ligga i väskan hela dagen då vi tyvärr inte har möjlighet att varken kyla eller värma. Måndag till onsdag slutar vi kl 13.30 och fredagar kl 12.55. Alla dagar startar kl 8.20.

Läxhjälp i ma och sv kommer vi att erbjuda på onsdagar kl 13.30 – 14.15. Vi tänker oss att de som hade läxhjälp förra året fortsätter med det och är det någon ytterligare som känner behov av detta vill vi att ni hör av er till oss.

Matte- och svenskaläxa är från tisdag till tisdag. Engelskaläxa är från torsdag till tisdag.

Vi önskar alla en trevlig helg så ses vi på tisdag!!

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻