Veckobrev v.34 Hej på er!

Nu är första skolveckan slut och vi tror att både vi och barnen somnar gott ikväll efter alla nya intryck!

Med sig hem i väska har de sin H-bok (händelsebok). Där har vi skrivit en gemensam text om veckan och alla har fått välja att rita något som passar till texten. Läs texten tillsammans hemma, körläs ihop och/eller låt barnen försöka läsa lite själva. Ställ frågor! Skriv er signatur och sedan är det viktigt att boken kommer med till skolan igen på måndag, då vi skriver i den igen.

Tyvärr är det problem hos vår IT-avdelning så  en del appar har inte kunnat överföras till elevernas ipads. Vi hoppas problemet åtgärdas så fort som möjligt så att vi kan börja använda ipadsen och även skicka hem dem.

Nästa vecka börjar vi med tema Hösten och först ut är blåbär!

v.35

mån – H-boken med tillbaka

tis – bussövning, idrott utan ombyte för hälften av barnen, får första ma-läxan (till fredag 30/8)

ons – får första läsläxan (till onsdag 4/9)

tors -idrott utan ombyte för den andra hälften av barnen 

frehöstpromenad för åk.1 – 3, vi går ”Förklädesrundan” och är ute hela dagen, vi får lunch utkört från skolan men ta med egen fika, tänk på bra skor och kläder efter väder, ingen h-bok hem denna veckan

Trevlig helg önskar vi i ettan!😊😊