Veckobrev v.48

Vilken mysig kväll vi fick i onsdags! 💕Tack klassföräldrarna, Emelie och Angela, för att ni ordnade allt så bra med fikat!

Igår började vi ett nytt tema som vi kallar julsagor. Vi har lyssnat på julsagor och nu håller vi på att lära oss skriva egna sagor i appen ”Book creator”. Så småningom kommer ni att få se de färdiga resultaten!

Thomas kommer nu att vara iväg på utbildningen inom räddningstjänsten de närmaste 2 veckorna (v.49 och 50). Marianne Lundvall kommer då att ha huvudansvaret för ormarna.

Ni som inte har betalat 50:- till klasskassan ännu kan nu även göra det via swish på numret 0709-567803. Det går givetvis bra att skicka med kontanter till skolan också.

Idag skickar vi med en liten föräldrahandbok, som vi har fått från Aktiv skola hem. Här finns många bra tips om hur du som förälder kan göra skolgången så bra som möjlig för ditt barn!

Regn och rusk, och nu kommer även kyla! 🌧Tänk på att alla barn MÅSTE ha någon typ av överdragsbyxor i skolan! Extra vantar, mössa och strumpor är också bra att ha!🧤🧦

v.50

mån –

tis – idrott: grupp 1

ons – skriv- och läsläxa: kap.11 ”Valles verkstad”

tors – idrott: grupp 2

fre – ma-läxa: läxa 11 (s.22-23), h-boken hem för underskrift

Trevlig helg och 1:a advent önskar alla vi i ettan! ❄☃️