Veckobrev v.12

Hej!

Nu har vi ringt hem och fått tag på de flesta av er angående anmälan i Dexter. Det är så viktigt att ni anmäler varje dag ert barn är frånvarande före kl. 8.30! Smidigast är att ringa 0380-649032. Det är viktigt för oss att kunna få en snabb överblick.

Som ni säkert har hört så kan det bli tal om en stängning och hemundervisning även av grundskolan inom kort. Men så länge vi inte vet så kör vi på som vanligt och utgår från att vi ses på skolan i vanlig ordning på måndag. Vi har dock skickat med de viktigaste böckerna hem i väskan om utifall att… och det är ju då superviktigt att de är med tillbaka till skolan på måndag igen.

Den här veckan har vi jobbat med udda och jämna tal, samt vilket räknesätt man ska välja. Här är det viktigt att förstå begreppen dubbelt, hälften, fler, fler än, färre, färre än och tillsammans, men även förstå dem i sitt sammanhang.

I svenskan  har vi jobbat med bokstaven Ff och att skriva sant- och falskt- meningar till vad man ser i en bild.

På bilden idag har det producerats vackra tuppar!

Tyvärr är körkonserten den 15/4 inställd.

v.13

mån –

tis – idrott: grupp 1

ons – läs- och skrivläxa: Föräldramöte s.86-89

tors – idrott: grupp 2

fre – ma-läxa: läxa 7 s.14-15, h-boken hem för underskrift

Ha det så skönt i solen!

🌞🌞🌞